fbpx

Smukke, unikke og bæredygtige plankeborde i dansk træ

At vælge bæredygtige plankeborde til boligen eller virksomheden betyder ikke at du skal gå på kompromis med kvalitet eller æstetik. Hvalsø Savværk tilbyder nogle af de smukkeste og mest eksklusive løsninger til indretningen af stuen, spisestuen, mødelokalet eller kontoret.

Vi producerer selv bæredygtige plankeborde til alle formål. Kom og se vores aktuelle udvalg, eller lad os producere en unik løsning – helt efter dine ønsker og krav.

Bæredygtige plankeborde – fremtidens valg

Uanset i hvilket af livets mange valg du vælger den mere bæredygtige løsning til, vælger du fremtidens løsning. Vi skal passe på vores ressourcer, og når du vælger bæredygtige plankeborde fra Hvalsø Savværk, fravælger du andre løsninger, der ikke viser de samme hensyn til Jordens ressourcer.

Med bæredygtigt og godkendt træ sikrer du, at dit plankebord ikke har reduceret mængden af den, for os alle, livsvigtige skovvækst. Du har aktivt bidraget til bæredygtig skovvækst og samtidigt fravalgt en løsning der ikke tager de samme hensyn.

Bæredygtige plankeborde fra Hvalsø Savværk signalerer omtanke og ansvarlighed.

Bæredygtige plankeborde i mange generationer frem

Bæredygtige plankeborde fra Hvalsø Savværk har vundet stor popularitet i et marked, der i forvejen er eksplosivt. Rigtigt mange danske familier og virksomheder har allerede genfundet kærligheden til de rustikke og smukke plankeborde. Udviklingen har, efter den store modebølge for nogle år siden først skyllede ind over os, heldigvis siden båret i retning af større og større krav til kvaliteten, ligesom der også er kommet endnu mere fokus på bæredygtige plankeborde og bæredygtige løsninger i det hele taget.

Det er netop her Hvalsø Savværk er stærkest. Udover at være bæredygtige i fremstillingsprocessen, holder vores bæredygtige plankeborde i flere århundreder med den rigtige vedligeholdelse. Dermed vælger du en løsning der kan gå i arv fra generation til generation.

Vi har altid bæredygtige plankeborde på lager

Du er altid velkommen til at komme forbi og vælge dine bæredygtige plankeborde direkte fra vores lager. Vi har altid en række af de mest populære løsninger stående. Du kan måske også her blive inspireret til en helt unik løsning, eller du har måske ganske særlige krav til netop jeres bæredygtige plankeborde?

Brug vores ekspertise og få rådgivning til den helt rigtige løsning til dig, din bolig eller din virksomhed. Kom forbi – ring og få en aftale på +45 4646 1616 eller send os en e-mail forespørgsel på planker@sawmill.dk.

Kontakt

Hvalsø Savværk A/S
Bentsensvej 4, 4330 Hvalsø, Danmark

Telefon: +45 46461616
Mail: planker@sawmill.dk

Åbningstider for detailsalg

Tir – Tors  9.00 – 16.00
Fredag 9.00 – 12.00
Lørdag  9.00 – 12.00