fbpx
Skip to main content

Bæredygtigt tømmer

Hos Hvalsø Savværk kan alt vores egetræ tilkøbes som FSC® certificeret (FSC®-C015434) bæredygtigt træ, mens vores afrikanske træ overholder EUTR-forordningen.

Bæredygtigt tømmer og social ansvarlighed

FSC®-certificeringen garanterer dig, som forbruger, at det slutprodukt du køber, stammer fra en skov der bliver genplantet træ for træ. Der bliver derfor plantet et nyt træ i skoven for hver gang der bliver fældet et.

FSC®-mærkningen er desuden et skridt i den rigtige retning for at sikre social ansvarlighed i forhold til skovbrug, arbejdsvilkår og miljøhensyn. Der arbejdes konstant for at dyre- og planteliv bliver beskyttet i de områder tømmeret hentes fra, samtidig med at skovarbejderne, der har første hånd på FSC® bæredygtigt tømmer, er uddannede og har ordentlige vilkår.

Vores afrikanske træsorter overholder EUs tømmerforordning (EUTR-forordningen), hvilket betyder, at træet er sporbart og med sikkerhed er lovligt.

Vi har også mulighed for at lave tømmer på specialmål i azobé eller sapele. Send og en mail på planker@sawmill.dk for at høre mere. 

Hør mere om tømmer fra Hvalsø Savværk

Få mere at vide om tømmer fra Hvalsø Savværk. Ring på +45 4646 1616 eller send en e-mail til planker@sawmill.dk, så vil vi give dig professionel vejledning og finde den helt rigtige løsning til dig og dit projekt.