fbpx

Bæredygtigt tømmer

Uanset hvad du skal bruge vores træ til, kan du være sikker på, at det stammer fra sporbart og bæredygtigt tømmer. Hos Hvalsø Savværk er bæredygtighed en dyd og vi har udelukkende FSC® certificeret (FSC®-C015434) bæredygtigt træ eller træ der overholder EUTR-forordningen.

Vi støtter op om den linje Danmark og EU længe har arbejdet efter, udelukkende at bruge bæredygtigt tømmer i byggeri og møbelfremstilling. Vi benytter derfor altid bæredygtigt tømmer, der enten er FSC®-certificereret eller sporbart iht. EUTR-forordningen.

Bæredygtigt tømmer og social ansvarlighed

FSC®-certificeringen garanterer dig, som forbruger, at det slutprodukt du køber, stammer fra en skov der bliver genplantet træ for træ. Der bliver derfor plantet et nyt træ i skoven for hver gang der bliver fældet et.

FSC®-mærkningen er desuden et skridt i den rigtige retning for at sikre social ansvarlighed i forhold til skovbrug, arbejdsvilkår og miljøhensyn. Der arbejdes konstant for at dyre- og planteliv bliver beskyttet i de områder tømmeret hentes fra, samtidig med at skovarbejderne, der har første hånd på FSC® bæredygtigt tømmer, er uddannede og har ordentlige vilkår.

Vores afrikanske træsorter overholder EUs tømmerforordning (EUTR-forordningen), hvilket betyder, at træet er sporbart og med sikkerhed er lovligt.

Udvalgt bæredygtigt tømmer fra hele verden

Selvom vi hos Hvalsø Savværk har et stort fokus på at købe lokalt bæredygtigt tømmer med mindst muligt Co2 aftryk, tilbyder vi naturligvis kvalitetstømmer fra hele verden. Vi lægger stor vægt på at hjemtage sporbart og bæredygtigt tømmer i den bedste kvalitet. Det giver dig en sikkerhed for, at dine plankeborde, terrassebrædder eller sveller holder i mange år frem.

Med mange tusinde træsorter og arter at vælge imellem verden over, kan vi tilbyde at guide dig frem til den løsning der passer bedst til dine krav, ønsker og behov.

Hør mere om bæredygtigt tømmer fra Hvalsø Savværk

Få mere at vide om bæredygtigt tømmer fra Hvalsø Savværk. Ring på +45 4646 1616 eller send en e-mail til planker@sawmill.dk, så vil vi give dig professionel vejledning og finde den helt rigtige løsning til dig og dit projekt.

Hvalsø Savværk er synonymt med kvalitet, holdbarhed og bæredygtige løsninger.

Kontakt

Hvalsø Savværk A/S
Bentsensvej 4, 4330 Hvalsø, Danmark

Telefon: +45 46461616
Mail: planker@sawmill.dk

Åbningstider for detailsalg

Man – Tors  8.00 – 16.00
Fredag 8.00 – 12.00
Lørdag  9.00 – 12.00