fbpx

Bæredygtigt træ

I Danmark og EU har man i mange år arbejdet mod udelukkende at bruge bæredygtigt træ i byggeri og møbelfremstilling. Hvalsø Savværk er i den forbindelse stor fortaler for bæredygtigt træ, og vi har udelukkende FSC® certificeret (FSC®-C015434) bæredygtigt træ eller træ der overholder EUTR-forordningen.

Bæredygtigt træ, der er enten FSC®-certificereret eller sporbart iht. EUTR-forordningen, giver dig, som forbruger, en sikkerhed for, at dit træ fra Hvalsø Savværk ikke unødigt belaster miljøet.

FSC®-certificeret og bæredygtigt træ

Et af grundprincipperne i FSC®-certificeringen er, at du som forbruger kan være sikker på, at det træ du køber stammer fra en skov der ikke bliver mindre af dit køb. Altså bliver der plantet et træ i skoven for hver gang der bliver fældet et.

FSC®-mærkningen er derudover en garanti for, at dyre- og planteliv bliver beskyttet samtidig med, at skovarbejderne er uddannede og har ordentlige vilkår.

FSC® har indarbejdet et due-diligence system der samtidigt sikrer dig, at FSC®-certificerede virksomheder som Hvalsø Savværk også lever op til EUs Tømmerforordning – EUTR.

Vores afrikanske træsorter overholder EUs tømmerforordning (EUTR-forordningen), hvilket betyder, at det er sporbart. Vi handler således kun træ fra savværker, som kan garantere for oprindelsen af træet og dets lovlighed.

Bæredygtigt træ – når du viser omtanke

Dit valg af bæredygtigt træ fra Hvalsø Savværk signalerer omtanke og ansvarlighed. Vi har alle et ansvar for at passe på vores fælles ressourcer, og når du vælger bæredygtigt træ fra Hvalsø Savværk fravælger du samtidigt træ, der måske ikke har samme sikkerhed for at passe på Jordens ressourcer.

Godkendt og bæredygtigt træ sikrer livsvigtig skovvækst i mange generationer frem.

Kvalitetssikret, holdbart og bæredygtigt træ

Hvalsø Savværk er synonymt med kvalitet, holdbarhed og bæredygtige løsninger. Udover at levere tømmer og brædder i alle afskygninger, tilbyder vi også smukke og eksklusive møbelløsninger til stuen, spisestuen, mødelokalet eller kontoret.

Vi producerer selv unikke og eksklusive plankeborde til alle formål. Kom og se vores aktuelle udvalg, eller lad os producere en unik løsning – helt efter dine ønsker og krav.

Hør mere på telefon +45 4646 1616 eller send os en e-mail forespørgsel på planker@sawmill.dk


Kontakt

Hvalsø Savværk A/S
Bentsensvej 4, 4330 Hvalsø, Danmark

Telefon: +45 46461616
Mail: planker@sawmill.dk

Åbningstider for detailsalg

Tir – Tors  9.00 – 16.00
Fredag 9.00 – 12.00
Lørdag  9.00 – 12.00