fbpx

Planke sofabord

Leder du efter det perfekte og unikke planke sofabord, har Hvalsø Savværk flere forskellige designs og træsorter du kan vælge imellem. 

Du vælger selv form, længde, størrelse, tykkelse, design, steltype og træsort – naturligvis med vejledning fra vores dygtige eksperter.

Kom forbi vores butik og bliv inspireret af vores store udvalg. Du kan selv vælge, om du vil have bordpladen med som den er, eller om du vil have os til at bygge et flot nyt planke sofabord til dig.

Planke sofaborde i unikke designs – bestemt af naturen selv

Vil du gerne have et planke sofabord som ingen andre har? Ikke 2 borde fra Hvalsø Savværk er ens. Naturen har bestemt træets farver, former og særlige kendetegn gennem træets levetid, og nu er træet klar til at leve videre hjemme hos dig.

Vælg et tværsnit af en smuk rund stamme til et skivebord, eller vælg en bred planke med smukke rustikke naturkanter pudset fine og glatte.

Se vores sortiment af stel til planke sofaborde

Hos Hvalsø Savværk kan du vælge planke sofaborde med stel i et enkelt design.

Til at vælge, kan du få gode råd og vejledning af vores eksperter. De kan også give dig gode tips til vedligeholdelse og behandling så du kan holde dit nye planke sofabord smukt i mange år. 

Få dit nye planke sofabord med hjem i dag

Vælger du en af vores færdige borde som vi har i butikken, kan du få det med hjem med det samme. Vælger du en løsning efter specifikke mål, kan det også gå rigtigt stærkt. Fra du har valgt træsorten, planken, design og steltype, går der ikke lang tid før du har dit nye planke sofabord.

Trods en stor efterspørgsel, kan vi normalt producere dit bord inden for 2-4 uger.

Mere end planke sofaborde

Kig forbi vores butik; Bentsensvej 4, 4330 Hvalsø. Vores dygtige eksperter står klar til at hjælpe dig, uanset om du vil have et nyt smukt planke sofabord, spisebord, mødebord, skrivebord, en bænk eller en flot hylde.  Vores telefonnr. er +45 4646 1616 og vores e-mail er planker@sawmill.dk. Kontakt os i dag.


Kontakt

Hvalsø Savværk A/S
Bentsensvej 4, 4330 Hvalsø, Danmark

Telefon: +45 46461616
Mail: planker@sawmill.dk

Åbningstider for detailsalg

Man – Tors  8.00 – 16.00
Fredag 8.00 – 12.00
Lørdag  9.00 – 12.00