Plankebord efter mål

I vores butik kan du vælge at købe løse planker og tage dem med, som de er. Ønsker du i stedet, at vi skal bygge et flot plankebord til dig, så gør vi også det.

Du kommer som udgangspunkt selv ned i butikken og udvælger de planker, som dit bord skal laves af, og I samarbejde med en sælger beslutter I, hvordan bordet skal designes, så du får et plankebord efter mål der passer til lige nøjagtigt dine behov.

Vi kan lave dit bord lige præcis ud fra dine ønskede mål i bredde og længde. Bordet kan laves af en eller flere planker i den bredde, du ønsker og op til 6 meter i længden afhængigt af den træsort, du vælger. Det kan laves med f.eks. rette kanter, knækket kant eller med en rustik naturkant, som vi pudser fin og glat.

Vi har et bredt sortiment at stel. Se vores mange forskellige stel til plankeborde.

Du kan se eksempler på et plankebord efter mål i galleriet.

Ønsker du et tilbud på et plankebord efter mål, kan du sende os en mail på planker@sawmill.dk, udfylde en kontaktformular eller kigge forbi vores butik, hvor vi kan tage en snak om dit drømmebord.

Der er normalt ca. 2-4 ugers ventetid på et plankebord.

Andre special lavede produkter

Drømmer du om f.eks. et sofabord, en bænk, hylder eller andet, så kan vi lave det.

Hvis du skal finde planker, der er længere end 4 m, ser vi gerne, at du kontakter os senest dagen før dit besøg, så vi kan finde nogle planker frem fra vores fjernlager.

© Copyright - Hvalsø Savværk