fbpx
Skip to main content

Plankebord i eg

Hos Hvalsø Savværk kan du få et smukt og unikt plankebord i eg, tilpasset fuldstændigt til dine krav, mål og behov. Bliv ejer af et eksklusivt plankebord i eg – kongetræet over alle træer.

Vi henter vores bæredygtige egetræ så lokalt som muligt, og sikrer dermed et så lille CO2 aftryk som muligt, og med et plankebord i eg, vil træet kunne leve videre i din bolig i mange generationer.

Vi laver et smukt og unikt plankebord i eg til dig

Du vælger selv hvor færdiglavet du ønsker dit næste plankebord i eg fra Hvalsø Savværk skal være. Hos os kan du vælge at tage planken med som den er, måske kan du bruge den til et stel du har i forvejen? Du kan også lade os færdiggøre dit valg af planke til et smukt og eksklusivt plankebord i eg – helt efter dine egne mål og ønsker.

Rigtigt mange danske familier og virksomheder har allerede genfundet kærligheden et rustikt og smukt plankebord i eg, og hos Hvalsø Savværk får du den bedste kvalitet fra de danske egeskove. Bæredygtig og godkendt eg, der holder i århundreder.

Hvor stort skal dit plankebord i eg være?

Vi har alle forskellige krav til længden, højden og bredden hvis vi skal have et plankebord i eg. Netop derfor giver det mening at tage eksperterne fra Hvalsø Savværk med ind i beslutningsprocessen. Vores eksperter har stor erfaring i at rådgive om alle typer plankeborde.

Så uanset om dit næste plankebord skal stå i spisestuen, stuen på kontoret eller i mødelokalet, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Vi har et kæmpe udvalg af træsorter, plankestørrelser og steltyper. Giv os målene og formålet og lad os inspirere dig i vores hyggelige butik.

Hurtig produktion af dit plankebord i eg

Når først du har valgt den planke du bedst kan lide, design og steltype, går der ikke lang tid før du har dit nye plankebord i eg. Vores normale leveringstid er inden for 2-4 uger.

Kig forbi vores butik; Bentsensvej 4, 4330 Hvalsø, ring til os på telefon +45 4646 1616 eller send os en e-mail til planker@sawmill.dk, så vil vi hurtigt kunne besvare dine spørgsmål.