fbpx
Skip to main content

Plankeborde til salg

Med et kæmpe udvalg i plankeborde til salg, og et væld af designs samt unikke planker i et væld af størrelser og træsorter, går du aldrig forgæves i Hvalsø Savværks butik.

Kom og se vores mange plankeborde til salg. Vi står klar med ekspertise og gode råd, både når det kommer til dit valg af træsort, steltype, design og behandling af selve planken. Bliv inspireret i Danmarks flotteste udvalg af plankeborde til salg.

Kvalitetssikrede, bæredygtige plankeborde til salg

Hvalsø Savværk er synonymt med kvalitet, holdbarhed og bæredygtige løsninger. Vi tilbyder et bredt udvalg af smukke og eksklusive møbelløsninger til stuen, spisestuen, mødelokalet eller kontoret. Alt sammen fremstillet i det bedste kvalitetstræ fra godkendte og bæredygtige producenter.

Vi fremstiller selv unikke og eksklusive plankeborde til alle formål. Vi udfører tusindvis af ordrer på bestilling, både til private og til virksomheder, men vi har naturligvis også et udvalg af inspirerende og populære designs stående i butikken. Kom og se vores aktuelle udvalg i smukke plankeborde til salg, eller lad os producere en unik løsning – specifikt efter dine ønsker og krav.

Se vores plankeborde til salg i butikken

Det er ikke altid det mest optimale at vælge et plankebord online. Vi har derfor valgt at præsentere en række plankeborde til salg i vores butik på Bentsensvej 4 i Hvalsø. Her kan komme forbi og se de færdige løsninger, du kan betragte, vælge og mærke planken inden du beslutter dig for designet og størrelsen.

Har du behov for en planke der er mere end 4 meter lang, vil det være en fordel at ringe til os på forhånd. Så kan vi hente lidt frem fra vores fjernlager.

Udover vores plankeborde til salg og vores unikt fremstillede plankeborde efter ordre, kan vi også hjælpe dig med bænke, hylder og meget mere. Alt sammen fremstillet i den bedste kvalitet.

Hvalsø Savværk – os med de smukkeste plankeborde til salg

Kom forbi vores butik i åbningstiden. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med den løsning du har brug for. Vælg mellem vores mange flotte plankeborde til salg, eller bliv inspireret til din egen tilpassede løsning.

Du kan også give os et kald på +45 4646 1616 eller sende en e-mail til planker@sawmill.dk, så vil vi hurtigt kunne besvare dine spørgsmål.

Bord i afrikansk pachyloba

240 x 99 cm

15.000 kr. 

Bord i afrikansk sapele

199 x 110 cm 

14.000 kr. 

Bord i afrikansk iroko

222 x 116 cm 

15.000 kr. 

Natbord/sidebord i dansk eg

Ca. 50 x 35 x 35 cm 

2500 kr. 

Et udvalg af disse haves altid i butikken. 

Bord i afrikansk oubangui oak

250 x 105 cm 

15.000 kr. 

Sofabord i afrikansk wengé

100 x 70 cm 

6500 kr. 

Bord i afrikansk iroko

290 x 99 cm 

15.000 kr. 

Sofabord i afrikansk pachyloba

Dia. 99 cm.

Ca. 153 x 83 cm

7500 kr.