fbpx

Tørt brænde

Tørt brænde fra Hvalsø Savværk på Sjælland er fraskær fra tørrede bøgeplanker og er derfor garanteret møbeltørt. Hos os får du tørt brænde i den bedste kvalitet, og det kommer i størrelser fra 5-30 cm i længden.

Tørt brænde i bøg er let at antænde og kan ligge længe i dit skur, din garage og lignende med en lav risiko for ophobning af fugt og skimmelsvamp. Alt vores bøgetræ kommer fra danske skove.

Vores pris for tørt brænde er i bund

Du er velkommen til at komme forbi vores savværk med din trailer, som vi fylder for dig. Tørt brænde sælger vi for:

• 1 rummeter (vægt ca. 300 kg) til kr. 750,- inkl. moms
• 2 rummeter (eller mere) til kr. 650,- inkl. moms pr. rummeter

Der er åbent for afhentning af tørt brænde når som helst i vores åbningstid.

Hvalsø Savværk – tørt brænde og meget mere

Når du alligevel kører forbi Hvalsø Savværk for at tanke tørt brænde, vil vi gerne invitere dig indenfor i vores inspirerende butik. Her finder du smukke og unikke eksempler på de mange eksklusive løsninger i træ som vi også kan hjælpe dig med.

Vi har måske Danmarks flotteste udvalg i plankeborde og plankemøbler, og vi kan også hjælpe dig med kvalitetstømmer i alle afskygninger, i et væld af eksklusive træsorter.

Vi har stort fokus på bæredygtigt træ. Det er blandt andet derfor, at vi også tilbyder tørt brænde af det fraskær der ikke kan bruges til andet.

Ring på +45 4646 1616 eller send en e-mail til planker@sawmill.dk, så kan vi oplyse dig om hvor meget tørt brænde du kan hente i dag.


Kontakt

Hvalsø Savværk A/S
Bentsensvej 4, 4330 Hvalsø, Danmark

Telefon: +45 46461616
Mail: planker@sawmill.dk

Åbningstider for detailsalg

Man – Tors  8.00 – 16.00
Fredag 8.00 – 12.00
Lørdag  9.00 – 12.00