fbpx
Skip to main content

Planke spisebord

Hos Hvalsø Savværk kan du få præcis det plankebord der passer til din bolig eller virksomhed. Du vælger selv længde, design, steltype, træsort – ja, helt ned til den specifikke planke, som bordet skal produceres ud fra.

Kom forbi vores butik og se om de planker vi har passer til dit næste plankebord. Du kan selv vælge, om du vil have den løse planke med som den er, eller om du vil have os til at bygge et flot nyt plankebord til dig.

Vælg selv designet på dit planke spisebord

Vi står naturligvis klar med gode råd, både når det kommer til dit valg af træsort til dit nye planke spisebord, og når du skal vælge steltype, design og behandling af selve planken. Måske har du et ønske om at kanterne skal være knækkede, rustikke eller rette? Måske har du plads til at dit planke spisebord skal være 6 meter langt?

Stort sortiment af stel til planke spiseborde

Vi kan lave dit planke spisebord præcis efter dine ønskede mål i bredde og længde. Bordpladen kan laves af en eller flere planker i den bredde du ønsker og helt op til 6 meter i længden afhængig af træsorten.

Bredden og længden på planke spisebordet er til en vis grad også med til at definere hvilke muligheder du har i valget af stel. Se vores store udvalg her på hjemmesiden, eller kom ind i butikken og få professionel vejledning.

Hvis du skal bruge planker, der er længere end 4 meter, er det en fordel, at du kontakter os senest dagen før dit besøg, så har vi bedre mulighed for at finde nogle flotte planker frem fra vores fjernlager.

Så hurtigt kan du få et smukt og unikt planke spisebord

Når først du har valgt træsorten, planken, design og steltype, går der ikke lang tid før du har dit nye plankebord hjemme i din bolig.

Selvom vi har en stor efterspørgsel på vores mange kvalitetsløsninger, kan vi normalt producere dit bord inden for 2-4 uger.

Vil du have et tilbud på et Hvalsø Savværk planke spisebord?

Det er altid en god idé at kigge forbi vores butik; Bentsensvej 4, 4330 Hvalsø, hvor vi står klar til at hjælpe dig med et smukt nyt plankebord 

Du er også velkommen til at give os et kald på +45 4646 1616 eller du kan send en e-mail til planker@sawmill.dk, så vil vi hurtigt kunne besvare dine spørgsmål.