fbpx

Plankebord efter mål

I vores butik kan du vælge at købe løse planker og tage dem med, som de er. Ønsker du i stedet, at vi skal bygge et flot plankebord til dig, så gør vi også det.

Du kommer selv ned i butikken og udvælger de planker, som dit bord skal laves af, og i samarbejde med en sælger beslutter I, hvordan bordet skal designes. Så får du et plankebord efter mål, der passer lige nøjagtigt til dine behov.

Vi kan lave dit bord lige præcis ud fra dine ønskede mål i bredde og længde. Bordet kan laves af en eller flere planker i den bredde, du ønsker og op til 6 meter i længden afhængigt af den træsort, du vælger. Det kan laves med f.eks. rette kanter, knækket kant eller med en rustik naturkant, som vi pudser fin og glat.

Se også vores forskellige stel til plankeborde.

Du kan se eksempler på et plankebord efter mål i galleriet.

Ønsker du et tilbud på et plankebord efter mål, kan du sende os en mail på planker@sawmill.dk, udfylde en kontaktformular eller kigge forbi vores butik, hvor vi kan tage en snak om dit drømmebord.

Der er normalt ca. 2-4 ugers ventetid på et plankebord.

Hvis du skal finde planker, der er længere end 4 m, ser vi gerne, at du kontakter os senest dagen før dit besøg, så vi kan finde nogle planker frem fra vores fjernlager.

Alle vores borde er custom made, og vi har altid færdige borde på lager, kom evt. og se de borde vi har stående lige nu. Bemærk venligst at udvalget af færdige plankeborde skifter.


Stel til plankebord i træ og metal i forskellige designs.

Vores ben i træ er hånddrejede og forefindes i de samme sorter som vores planker. De er rå, når du køber dem, og du kan derfor give dem samme olie, som du vælger at give dit plankebord. Et sæt træben koster 3.500 kr. inkl. beslag eller 500 kr. pr. stk. som løse. Træbenene kan ofte også findes i 40 cm, der passer til f.eks. sofabord.

Et sæt krydsstel i sortmalet pladejern koster 3.500 kr. 

Et sæt firkantet stel i sortmalet pladejern enten som svævende eller alm. koster 3.000 kr. Vores firkantede stel kommer både i 70 cm og 90 cm i bredden.

Alle vores stel er håndlavede på Hvalsø Savværk. Vi lægger vægt på, at du får et unikt bord, netop som du ønsker det. 

Alle priser er inkl. moms.

Kontakt

Hvalsø Savværk A/S
Bentsensvej 4, 4330 Hvalsø, Danmark

Telefon: +45 46461616
Mail: planker@sawmill.dk

Åbningstider for detailsalg

Man – Tors  8.00 – 16.00
Fredag 8.00 – 12.00
Lørdag  9.00 – 12.00