Tørt Brænde

Tørt brænde fra Hvalsø Savværk på Sjælland er fraskær fra tørrede bøgeplanker og er derfor garanteret møbeltørt og kommer i størrelser fra 5-30 cm i længden. Tørt bøgebrænde er let at antænde og kan ligge længe i skur, garage og lignende med lav risiko for ophobning af frugt og skimmelsvamp. Alt vores bøgetræ kommer fra danske skove.

Du kan bestille brænde i en Big Bag som indeholder 1,5 rummeter (vægt ca. 450 kg) brænde til 1.300 kr. inkl. moms.

Prisen på tørt brænde er eksklusiv levering, som afregnes ud fra afstanden til leveringsadressen. Ønsker du en pris på levering, skal du blot ringe på 46461616 eller sende en mail til vores kontor på planker@sawmill.dk.

Når du bestiller en Big Bag opkræves du et depositum på 100 kr. for posen, som brændet leveres i. Depositum returneres, hvis posen afleveres på Hvalsø Savværk.

Bestilling foregår via mail: planker@sawmill.dk

Tørt brænde i Big Bags kan leveres inden for 5 dage fra modtaget betaling.

Du kan også komme forbi vores savværk med din trailer, som vi fylder for dig. Ved hent-selv sælges vores brænde for 1 rummeter (vægt ca. 300 kg) til 750 kr. inkl. moms eller fra 2 rummeter til 650 kr. pr. rm. Der er åbent for afhentning af brænde torsdag til lørdag, helligdage undtaget.

Se også vores store udvalg af planker til borde eller bestil et færdigt plankebord efter eget ønske.

Miljøvenlig afbrænding af tørt træ

For at opnå den bedst mulige brænding er det vigtigt kun at fyre med tørt brænde. Hvis du bruger træ med en fugtighed over 18%, bliver varmen for lav og miljøet forurenet.

Husk at rigeligt med lufttilførsel er vigtigt – især i optændingen – for at have den reneste forbrænding. Hvis brændet ikke får nok ilt under afbrændingen, øges antallet af partikler, der udledes i din skorsten. Når ilden har fået godt fat i brændet, kan du lukke en smule for ilten, så brændet ikke afbrænder for hurtigt.

© Copyright - Hvalsø Savværk